Virtanen leikkaukseen, Omanga Ranskaan

FC Jazzin sai loukkaantumiset saavat jo hieman tragikoomisiakin piirteitä. Samuli Virtanen mursi peukalonsa FC Hakaa vastaan, kun peukalo jäi kiinni vastustajan pelipaitaan. Sormi kipsattiin edellismaanantaina ja Virtanen pystyi...

FC Jazzin sai loukkaantumiset saavat jo hieman tragikoomisiakin piirteitä.

Samuli Virtanen mursi peukalonsa FC Hakaa vastaan, kun peukalo jäi kiinni vastustajan pelipaitaan. Sormi kipsattiin edellismaanantaina ja Virtanen pystyi jatkamaan harjoittelua ja pelaamista normaalisti pienen kipsin avulla. Virtanen pelasi mm. vahvan ottelun VIFK:ta vastaan.

Maanantaina Virtanen oli normaalissa kontrollitarkastuksessa, jossa todettiin kipsauksen johdosta peukalon luutuneet vinoon. Aiheutunut vamma vaatii leikkaushoitoa ja metallisia tukia tukemaan luutumista. Tämän vuoksi Virtanen saattaa olla pelikentiltä sivussa jopa 4 viikkoa perjantaisen leikkauksen vuoksi.

FC Jazz ja nilkkansa PK-35 pelissä loukannut hyökkääjä Pierre Omanga ovat purkaneet pelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Pelaajasopimuksessa oli pykälä, jossa seuralla on mahdollisuus tarkastella sopimuksen jatkumista heinä-elokuun vaihteessa.

Pelaajan toipuminen nilkkavammasta menee heinä-elokuun vaihteeseen, joten jo tässä vaiheessa oli selvää, että seura ei jatka sopimusta, koska täyteen pelikuntoon pääseminen menee elokuun loppupuolelle. Näin molemmat osapuolet katsoivat parhaaksi päättää sopimuksen välittömästi. Omanga on jo matkustanut takaisin Ranskaan.

FC Jazz kohtaa sunnuntaina Stadionilla JJK:n. Onneksi kuitenkin pahin loukkaantumis- ja pelikieltosuma alkaa olla takanapäin.