Tervetuloa futisfanit katsomoon!

Sunnuntaina ennen EM-välierää Ranska-Islanti FC Jazzin vieraaksi stadionille saapuu EIF Tammisaaresta. Toukokuun alussa Tammisaaressa nähtiin toisella jaksolla viisi maalia, kun EIF voitti kotonaan porilaiset...

Sunnuntaina ennen EM-välierää Ranska-Islanti FC Jazzin vieraaksi stadionille saapuu EIF Tammisaaresta.

Toukokuun alussa Tammisaaressa nähtiin toisella jaksolla viisi maalia, kun EIF voitti kotonaan porilaiset kirvelevästi lukemin 3-2, tuolloin Elias Ahde teki porilaisten molemmat maalit. Tammisaarelaiset ovat sarjassa nyt ensimmäisenä säilyjän paikalla yhden ottelun enemmän pelanneena kahdeksan pistettä Jazzin edellä.

Sekä Jazz, että EIF kokivat edellisellä kierroksella tappiot, kun Haka upotti porilaiset kahdella pilkulla lukemin 2-0 ja EIF kärsi viime minuutin maalilla kotitappion JJK:lle.

FC Jazz hamuaa nyt tärkeitä pisteitä, eikä tule päästämään hyväkuntoiselta nurmelta vieraita pisteet mukanaan kotimatkalle ainakaan John Allenin mukaan,
- Sunnuntain kotiottelu tulee olemaan äärimmäinen taistelu, kuten muutkin tämän kauden pelit ovat olleet. Molemmat joukkueet tarvitsevat voittoja, mutta me erityisesti. EIF:llä on vaaralliset hyökkääjät, jotka osaavat tehdä maaleja, joten meillä ei ole varaa antaa vieraille ainakaan kahta rangaistuspotkua pelissä, kuten Hakaa vastaan kävi.

Porilaisten loukkaantumiset mietityttävät myös Allenia,
- Joukkueen kasaaminen sunnuntaiksi on nyt melko haastavaa, sillä muutamien pelaajien pelaaminen varmistuu vasta viikonlopun aikana. Joukkue on kuitenkin harjoitellut päättäväisesti ja on valmiina ottamaan sunnuntaina pelistä voiton, kuten myös Wales sen ottaa Belgiasta ja etenee välieriin.

FC Jazz toivottaa fanikuvansa kera kannattajat Sunnuntaina 3.7 klo 18.30 seuraamaan Ykkösen ottelua stadionille, jossa kalkkiviivat loistivat kutsuvasti vihreällä nurmella perjantai-illan harjoituksissa.