Jens Harju vahvistamaan FC Jazzia

FC Jazz ja Jens Harju (26) ovat solmineet kautta 2015 koskevan sopimuksen. Monipuolisen ja fyysisen Harjun pelipaikka löytyy puolustuslinjasta ja tarvittaessa keskikentältä. Harju harjoitteli FC Jazzin mukana viime viikolla ja...

FC Jazz ja Jens Harju (26) ovat solmineet kautta 2015 koskevan sopimuksen. Monipuolisen ja fyysisen Harjun pelipaikka löytyy puolustuslinjasta ja tarvittaessa keskikentältä.

Harju harjoitteli FC Jazzin mukana viime viikolla ja teki vaikutuksen seuraan.

Harju on kotoisin Turun seudulta ja juniorivuodet ovat kuluneet TPS:ssa. Viime vuodet Harju on kuulunut Joensuun JIPPO:n runkopelaajiin.

Päävalmentaja John Allenin mukaan Harju tuo uusia mahdollisuuksia joukkueeseen.

- Harju tuo kokemuksellaan ja monipuolisuudellaan syvyyttä joukkueeseen. Jens on kokenut pelaaja ja pelannut mm. 50 Ykkösen ottelua. Hän on monikäyttöisyytensä ansiosta meille tärkeä pelaaja, sillä hän voi pelata useampaakin pelipaikkaa. Lisäksi hän tuo joukkueeseen oikeanlaista asennetta.

Harju odottaa Poriin saapumista ja uhkuu näyttöhaluja.

- Olen viettänyt kolme hienoa vuotta Joensuussa JIPPO:a edustaen. Koin henkilökohtaisesti kuitenkin tarvitsevani uusia haasteita ja olen saanut FC Jazzin joukkueesta ja toiminnasta hyvän vaikutelman.

- Viime kausi oli kova pettymys jatkuvien loukkaantumisten ja puolikuntoisuuden takia. Ensi kausi onkin minulle ennen kaikkea henkilökohtainen näytön paikka ja motivaatio on siksi korkealla, kertoo länsirannikolle palaava Harju.