Jazz matkaa Hakan vieraaksi

Porissa pelatussa kauden avauksessa Haka käänsi ottelun voitoksi kahdella toisen jakson maalilla. Tällä kertaa porilaiset lähtevät juhannuksen vieton jälkeen hakemaan toista vieras voittoaan, sillä ennen...

Porissa pelatussa kauden avauksessa Haka käänsi ottelun voitoksi kahdella toisen jakson maalilla. Tällä kertaa porilaiset lähtevät juhannuksen vieton jälkeen hakemaan toista vieras voittoaan, sillä ennen keskikesän juhlaa porilaiset ottivat pisteet Jarolta lukemin 4-3.

Päävalmentaja John Allen odottaa Tehtaan kentällä tiukkaa taistoa pisteistä,
- Porissa pelasimme viimeksi hyvän ottelun ja siirryimme tuolloin jo alkuminuuteilla johtoon. Tuolloin Haka nousi kuitenkin toisella jaksolla voittoon. Puolustuspelaamisemme on parantunut, mutta emme voi olettaa että teemme neljä maalia pelissä ja voitamme vain maalilla. Sen pitää edelleen tiivistyä, jotta pisteitä sarjassa tulee.

Hakalla on laadukkaita hyökkäyspelaajia ja heillä on ollut hieman samankaltaisia haasteita puolustuksen kanssa kuten meilläkin. Uskon, että saamme tuotua Poriin mukanamme pisteitä. Meidän toinen kierroksemme alkaa käytännössä nyt ja sen pitää olla alusta saakka parempi kuin mitä ensimmäinen kierroksemme oli.

FC Jazz lähtee Valkeakoskelle hieman siipirikkoisena, kun Leroy Maluka huilaa korttitilin täytyttyä, Aleksi Nurmisella ja Jens Harjulla on pieniä vammoja. Vahvistuksiakin on tulossa kentälle hiljalleen, kun Ville-Valtteri Starck on kuntoutumassa hyvää vauhtia ja Dani on palaamassa häälomaltaan kotimaastaan. Myös Lauri Pirhonen on pelikelpoinen ja hyppää veräjän suulle vieraspelissä.

FC Haka eteni kierrosta pidemmälle Suomen Cupissa, kuin Jazz, mutta putosi ennen juhannusta SJK:lle selvästi. Tulevassa ottelussa onkin mielenkiintoista nähdä onko Haka saanut puolustuksensa kuntoon ja säilyykö porilaisten maalivire Ahteen, Mäkelän ja Lehtosen ansiosta ennallaan.

Kuva: Urheilusuomi.com