Eif oli tyly vieras

Eif saapui Poriin kolmen ottelun tappioputkessa kääntämään kurssiaan sarjajumboa vastaan. Vastaavasti porilaiset ovat saaneet muutettua peliänsä parempaan suuntaan ja ilme on ollut hyvä viime peleissä....

Eif saapui Poriin kolmen ottelun tappioputkessa kääntämään kurssiaan sarjajumboa vastaan. Vastaavasti porilaiset ovat saaneet muutettua peliänsä parempaan suuntaan ja ilme on ollut hyvä viime peleissä. Kaikkien tähtien piti siis olla stadionilla kotijoukkueelle myönteisiä.

Ensiimäinen tähti kääntyi, kuitenkin jo heti ottelun alussa kun Sasa Jovovic siirsi viiden minuutin kohdalla vieraat johtoon. FC Jazz sai pallon hetkeä myöhemmin kulmasta maaliin, mutta se hylättiin maalivahdin härinnän vuoksi. Toinen tähti kääntyi kahdeksan minuutin kohdalla Samu-Petteri Mäkelän loukkaantuessa ja näin porilaisten pitkä sairaslista kasvoi taas yhdellä pelaajalla. FC Jazz tasoitti ottelun vielä vartin kohdalla Leroy Malukan maalilla ja pystyi pyörittämään peliä hyvin tämän jälkeen.  Jos ensimmäisessä maalissa porilaiset pelasivat huonosti, niin myös tammisaarelaisten toinen maali syntyi helpohkosti löysän puolustuspelaamisen seurauksena ensimmäisen jakson lopussa Keaton Isakssonin viimeistellessä johtomaalin.

Toiselle puoliajalle odotettiin saapuvan pisteistä taisteleva Jazz, mutta toisin kävi. Eif tuli vauhdikkaasti kentälle ja siirtyi 3-1 johtoon Gruborovicsin maalilla. Tuon maalin jälkeen pelin vauhti ja taso putosi, eikä porilaiset saaneet Elias Ahteen muutamaa läpijuoksuyritystä parempia paikkoja.

John Allen harmitteli toisen jakson esitystä,

- Tärkeä peli, hieno sää ja nuoret juniorit Toejoelta saattamassa pelaajia kentälle. Odotin aivan erilaista esitystä joukkueelta. Varsinkaan toisen jakson esityksemme ei ansaitse kehuja. Meillä oli paljon loukkaantumisia ennen Mäkelää, joten joukkueen kokoaminen seuraavaan peliin on taas vaikeampaa. Elias Ahteen lainasopimus päättyi tähän peliin ja hän lähtee SJK:n matkaan mahdollisesti europeleihin, kuten oli sovittu. Dani Sanchez palaa ukkomiehenä takaisin Espanjasta seuraavaan peliin ja Nurmisen sekä Starckin pelikuntoisuudesta päätetään ensi viikolla, joten AC Oulua vastaan voi olla taas eri miehiä kentällä.

Kuva: Urheilusuomi.com