Vauhti kovenee - SJK Porissa

Suomen Cup etenee taas tulevana viikonloppuna ja sen lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella Toni Kuuselan johtama puolustuslinja saa Karhuhalliin vieraaksi Veikkausliigajoukkue SJK:n. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkell...

Suomen Cup etenee taas tulevana viikonloppuna ja sen lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella Toni Kuuselan johtama puolustuslinja saa Karhuhalliin vieraaksi Veikkausliigajoukkue SJK:n. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä kasassa kuusi pistettä kolmen pelatun ottelun jälkeen.

FC Jazz on voittanut kaksi edellistä peliään ja on tällä hetkellä lohkovaiheessa vielä mukana kisaamassa tulevista jatkopelipaikoista. Jatkopaikan lunastaakseen kotijoukkueen on kuitenkin venyttävä laadukkaisiin suorituksiin, sekä tulevassa kotipelissä, että viimeisen kierroksen vieraspelissä Pietarsaaressa. SJK on kärsinyt lohkovaiheessa tappion Pietarsaaressa, mutta vastaavasti voittanut, sekä oman Akatemia-joukkueensa, että MuSan suurinumeroisesti.

SJK tuo tutusti Poriin kovia pelimiehiä valmentaja Simo Valakarin johdolla. Vierasjoukkueen mukana lauantaina Porissa nähtäneen mm. viime vuoden Ykkösen parhaaksi pelaajaksi valittu Aristote Mboma, Mehmet Hetemaj, Viron maajoukkuemaalivahti Mihkel Aksalu, kovaa jälkeä PS Kemissäkin tehnyt Billy Ions ja porilaisille tuttu Elias Ahde.

FC Jazzin kokoonpanosta ovat varmuudella poissa nuorten maajoukkueen matkassa Englannissa olevat Patrik Raitanen ja Terry Ablade.

Päävalmentaja Olli Orvasto lähtee joukkoineen haastamaan mielellään Pohjanmaan ylpeyttä,
- Kahden voiton jälkeen peliin on tietysti hyvä lähteä, mutta tosiasia on se, että vastassa on suomalainen suurseura. Haaste on siis kova, mutta lähdemme otteluun yhtä ennakkoluulottomalla asenteella kuin aiempiinkin otteluihin. Pelaajat eivät keskity vastustajan pelipaitojen nimiin vaan tarkoitus on keskittyä vain omaan suoritukseen ja sen parantamiseen.

Puolustuspelaamisen tulee olla tiiviimpää kuin viime viikolla ja vastahyökkäysten yhtä vaarallisia kuin aiemmissakin peleissä. Lataus on varmasti kohdallaan kun päästään haastamaan hyvä joukkue. Nämä pelit ovat meille hyviä mittareita ja etenkin nuorille pelaajille upeita näytönpaikkoja. FC Jazz tulee lauantaina taistelemaan kynsin hampain pisteistä Karhuhallissa ja toivoo, että porilaiset jalkapallon ystävät saapuvat paikalle sankoin joukoin.

Vielä ei ole tämän vuoden Suomen Cupissa isoja yllätyksiä nähty ja näyttääkin siltä, että lohkovaiheesta on jatkoon menossa jo etukäteen ennakoidut jatkoon menijät. Porissa on lauantaina mahdollisuus tulla tarkastamaan onnistuuko FC Jazz yllättämään SJK:n ja luomaan viimeiselle Cupin kierroksella vielä extralatausta.

FC Jazz – SJK lauantaina 18.2 klo 18.30 Karhuhallissa.

Otteluun on 5,00 € sisäänpääsymaksu ja takasuoran katsomo on avattuna. Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Taustakuva: Urheilusuomi.com