Vahva esitys Tampereella

FC Jazz aiheutti TPV:lle kauden ensimmäisen pistemenetyksen Tammelan kentällä, kun se ylsi tasapeliin sarjakärkeä vastaan. Vierasjoukkue rynnisti vahvasti ensimmäisellä jaksolla ja sillä oli heti ottelun...

FC Jazz aiheutti TPV:lle kauden ensimmäisen pistemenetyksen Tammelan kentällä, kun se ylsi tasapeliin sarjakärkeä vastaan. Vierasjoukkue rynnisti vahvasti ensimmäisellä jaksolla ja sillä oli heti ottelun alkuhetkillä muutama oivallinen paikka siirtyä jopa parin maalin johtoon. Valkoisissa pelipaidoissa esiintynyt FC Jazz olikin täysin eri joukkue kuin mitä viime viikolla nähtiin Porin stadionilla ja joukkue osoitti miehekkäällä esityksellä, että parempaa on tulossa jatkossa.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vapaapotkusta toisella jaksolla, kun Jari Nikkilä laukoi pallon kauniisti maalin yläkulmaan ottelun 55 minuutilla. Hyvän ottelun pelannut Samu-Petteri Mäkelä oli arkkitehtinä tasoituksessa, kun Joonas Meura viimeisteli päällä ottelun loppulukemat Mäkelän antamasta kulmapotkusta. Porilaisille jäi hieman hampaankoloon, sillä kotiintuomisina olisi voinut olla myös täydet kolme pistettä, mukavan esityksen jälkeen.

Olli Orvasto oli tyytyväinen pisteeseenkin, vaikka voittokaan ei olisi ollut vääryys,
- Tasapeliin ei tietenkään voi olla tyytyväinen, mutta tappioputken katkeamiseen ja pelilliseen esitykseen olen tyytyväinen. Ottelu oli ehdottomasti sarjakauden parasta FC Jazzia. Etenkin ottelun alku oli hyvä ja loimme vaarallisia tilanteita liukuhihnalta. Toisella jaksolla myös TPV:llä oli omat paikkansa, mutta joukkue osoitti luonnetta ja tulimme tasoihin lopussa. Alla oli hyvä harjoitusviikko ja tästä jatkamme kohti ensi viikon peliä. Minä ja koko joukkue uskomme vakaasti, että hyvä pelillinen ilme jatkuu ja NuPS pelistä otamme kauden ensimmäisen voiton.

FC Jazzin kotiottelu NuPS:aa vastaan lauantaina 3.6 klo 17.00.

Kuva: Urheilusuomi.com - Juho Kemppinen uurasti FC Jazzin keskikentällä eilen Tampereella pisteen arvoisesti.

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdella pelaajalle tähtiä. TPV pelin tähdet: