Monsieur Théo Raymond FC Jazzin keskikentälle

Ranskalainen Théo Raymond (23) vahvistaa FC Jazzin keskikenttää kaudella 2015. Raymond (186 cm) on vahva kahden suunnan keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin kärjen takana kuin myös tasapainottavassa...

Ranskalainen Théo Raymond (23) vahvistaa FC Jazzin keskikenttää kaudella 2015.

Raymond (186 cm) on vahva kahden suunnan keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin kärjen takana kuin myös tasapainottavassa roolissa. Voimakaspotkuinen pelaaja pystyy myös vahvaan taklauspeliin tarvittaessa.

Keskikenttäpelaaja on pelaajatyypiltään juuri sellainen, jota FC Jazz on etsinyt talven ajan. Raymond antaa monipuolisuudellaan paljon vaihtoehtoja valmennukselle keskikentän peluuttamiseen.

Raymond on edustanut urallaan ranskalaisia seuroja eri sarjatasoilla ja pelannut myös Singaporessa. Jalkapallo-oppinsa Raymond on saanut Toulouse FC:ssä.

Raymond pelasi jo FC Jazzin paidassa harjoitusottelussa VIFK:ta vastaan Vaasassa ja esiintyi vahvasti edukseen sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.

Théo Raymond odottaa punaiseen paitaan pukeutumista.

- Olen onnellinen sopimuksesta FC Jazzin kanssa, joka on kuuluisa suomalainen seura. Teen kentällä kaikkeni, jotta joukkue ja seura saavuttavat tavoitteensa.

- Saavuin Poriin viime viikolla. Hienoa muuttaa asumaan Poriin ja odotan kovasti ensimmäistä virallista ottelua FC Jazzin paidassa. Kiitos valmentajalle ja seuraväelle sopimuksen syntymisestä, päättää monsieur Raymond.

Päävalmentaja John Allen on tyytyväinen.

- Théo on pelaaja jota olemme etsineet, laadukas keskikenttäpelaaja. Hänellä on hyvä potkuvalikoima ja hän on fyysisesti vahva pelaaja. Myös pelaajan monipuolisuus antaa minulle valmentajana hyviä vaihtoehtoja.

Théon ja muut FC Jazzin pelaajat näet seuraavan kerran tositoimissa jo keskiviikkona Porissa. Keinonurmella asettuu viimeisessä harjoitusottelussa ennen Ykkösen alkua SJK Akatemia klo 15.00 alkavassa ottelussa.