Kirvelevä tappio

FC Jazz lähti hakemaan voittoa kahden hävityn kotiottelun jälkeen Espoosta. Tuloksena oli kuitenkin karvas tappio FC Espoolle. Porilaiset pääsivät toistamiseen tällä kaudella pelaamaan yhden miehen ylivoimalla...

FC Jazz lähti hakemaan voittoa kahden hävityn kotiottelun jälkeen Espoosta. Tuloksena oli kuitenkin karvas tappio FC Espoolle. Porilaiset pääsivät toistamiseen tällä kaudella pelaamaan yhden miehen ylivoimalla, kun kotijoukkueen Oskar Lindholm poistettiin kentältä kahden keltaisen kortin seurauksena vartti ennen ottelun päättymistä. FC Jazz yritti hyvällä loppukirillä päästä tasoihin, mutta Samu-Petteri Mäkelän tolppalaukausta lähemmäs ei tällä kertaa päästy.

FC Espoo teki molemmat maalinsa erikoistilanteista. Kotijoukkue meni johtoon ottelun 13 minuutilla, kun Janne Paukkonen viimeisteli kulmasta johtolukemat. Puolen tunnin kohdalla Terry Ablade onnistui kavennuksessa ja puoliajalle mentiin lukemissa 1-1. Tasaisella toisella jaksolla FC Espoolle puhallettiin rangaistuspotku ottelun 69 minuutilla. Sami Liuhalan onnistui torjumaan pilkku kertaalleen, mutta jatkopallon Sami Paukkonen laukoi maaliin saakka ja viimeisteli ottelun loppulukemat.

Olli Orvasto harmitteli tasaisen pelin kääntymistä kotijoukkueelle,
- Tänään otettiin askel kohti parempaa, mutta luu jäi valitettavasti käteen. Tekeminen oli tänään parempaa luokkaa kuin KäPaa vastaan ja saimme lopussa aikaan kunnon loppukirin. Palloa ei kuitenkaan saatu ylärimaa lähemmäksi ja tuloksena kirvelevä tappio. Positiivista ryhdikkäämmän esityksen lisäksi oli Haukiojan ensimmäinen peli meillä ja Benjamin Tuovisen ensimmäiset minuutit loukkaantumisen jälkeen. Taistelu jatkuu jo perjantaina ja joukkue on taatusti silloin valmis ottamaan kauden avauspisteet.

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. FC Espoo pelin tähdet:

** Joonas Meura
  * Samu-Petteri Mäkelä

FC Jazzin seuraava kotiottelu BK-46 vastaan Porin Stadionilla perjantaina 19.5 klo 18.30.

Kuva: Urheilusuomi.com – Terry Ablade onnistui maalinteossa toisessa ottelussa peräjälkeen