Hyvä alku riitti pisteeseen

Kahden maalin johto ei riittänyt, HIFK/2 nousi tasoihin ja hallitsi ottelun loppua. Juho Lehtonen maalasi heti kauden avauspelissään. FC Jazz sai uusia pelaajia mukaan HIFK/2 otteluun ja aloittikin vierasottelun todella pirteä...

Kahden maalin johto ei riittänyt, HIFK/2 nousi tasoihin ja hallitsi ottelun loppua. Juho Lehtonen maalasi heti kauden avauspelissään.

FC Jazz sai uusia pelaajia mukaan HIFK/2 otteluun ja aloittikin vierasottelun todella pirteästi siirtyen reippaassa 20 minuutissa kahden maalin johtoon. Ensin ulkomailta kotiutunut Terry Ablade pelasi hienosti maalintekopaikan Juho Lehtoselle, joka laukoi varmasti pallin maaliin ottelun kuudennella peliminuutilla. Toisessa maalissa pelikiellosta vapautunut Alfred Mapoka vapautti Abladen läpiajoon, joka viimeisteli varmasti 0-2 lukemat. Mapoka oli pelipäällä ja onnistui keskikentällä kauden ensimmäisessä ottelussaan hyvin.

Olli Orvasto harmitteli ottelun jälkeen johtoaseman menettämistä,
- Tulos on tietysti pettymys ja kahden maalin johdon menettäminen kirpaisee. Toisaalta toisen jakson lopussa otettiin kovasti vastaan ja vieraspisteeseen voidaan olla jopa tyytyväisiäkin. Ensimmäinen jakso ja etenkin pelin ensimmäiset 30 minuuttia meiltä ihan hyviä. Peli oli täysin hallussa ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Toisella jaksolla peli hajosi ja jäimme HIFK:n jalkoihin, emmekä oikein löytäneet virtaa loppupeliin. Tästä lähdetään nyt jatkamaan ilman tappioita ensi viikonlopun FC Espoo peliä kohti ja harjoitellaan tuleva viikko hyvin.

HIFK/2 nousi tasoihin ottelun toisen jakson 64 minuutilla, kun Samu Häkälä pääsi ohjaamaan rangaistusalueen sisältä pallon alakulmaan. Ensimmäisen jakson kavennuksen onnistui tyrkkäämään tyhjiin ex. porilainen Tommi Lehto FC Jazzin pelaajien arviointivirheen jälkeen. Kotijoukkue sai ensimmäisen jakson kavennuksen jälkeen pelistä kiinni ja tasoituksen jälkeen loivat hyvin painetta porilaisten päätyyn loppupelin ajan.

FC Jazz jatkaa kolmen ottelun jälkeen tappioitta ja kauden alku on ollut paljon mukavampi kuin vuosi sitten. Seuraava ottelu pelataan Porin Stadionilla runsaan viikon päästä 19.5 lauantaina klo 17.00. Tuolloin stadionin avauspeliin saapuu vastustajaksi FC Espoo.

FC Jazzin avaus: Östling, Virtanen, Meura, Kuusela, Kanerva, Mapoka, Friday, Ablade (To Laaksonen), Pyyranta (Jo Lehtonen), Tuovinen, Ju Lehtonen (Lehtinen)
Vaihdossa lisäksi: Tuukka Nurmi, Aleksanteri Tomberg, Jussi Lemio