FC Jazz kiri voittoon

Toisen jakson onnistumiset nostivat FC Jazzin 4-2 vierasvoittoon Närpiössä. Harjoitusottelussa Kraftia vastaan nähtiin kolme ensimmäistä maalia ensimmäisen vartin aikana. Kotijoukkueen maaleista vastasivat...

Toisen jakson onnistumiset nostivat FC Jazzin 4-2 vierasvoittoon Närpiössä.

Harjoitusottelussa Kraftia vastaan nähtiin kolme ensimmäistä maalia ensimmäisen vartin aikana. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Semsudin Mujkic ja Jonas Granfors. Mujkic vei joukkueensa ottelun alkuhetkillä johtoon ja Jonas Granfors teki Kraftin toisen johtomaalin ottelun 15 minuutin kohdalla. Terry Ablade oli tasoittanut ottelun hieman ennen Granforsin maalia Iyam Fridayn syötöstä.

Toisella jaksolla FC Jazzin hyökkääjät osuivat kukin vielä kertaalleen. Ensin Juho Lehtonen tasoitti ottelun 50 minuutin kohdalla. Lehtosen maalin syöttäjänä oli taas Friday, joka oli ottelussa FC Jazzin paras pelaaja ja pelaa tällä hetkellä hyvää harjoitusotteluiden sarjaa. Eero Lehtinen vei FC Jazzin ottelussa johtoon 76 minuutilla ja ottelun loppulukemat viimeisteli pelin loppuhetkillä ottelun toisella maalillaan Terry Ablade.

Kamppailu Närpiössä oli erittäin rikkonainen ja monien rikkeiden värittämä. Positiivista ottelussa oli hyökkääjäpelaajien onnistumiset maalinteossa. Päävalmentaja Olli Orvasto oli tyytyväinen pelin kääntymisestä voitoksi:
- Olipa kummallinen peli. Pieni halli, häilyvä tuomarilinja ja kovaa pelannut vastustaja jättivät jalkapallon hienoudet väilillä vähemmälle, mutta näitäkin kokemuksia tarvitaan matkalla sarjakauteen. Haateista huolimatta olimme kuitenkin selvästi parempi joukkue ja pelaajat osoittivat hienoa taistelutahtoa. Tälläiset pelit tulee vain kääntää voitoksi ja siinä onnistuttiin mainiosti tomaattipitäjässä.

FC Jazzin kokoonpano Kraft pelissä: Rasmus Östling, Eetu Kanerva, Jussi Lemio, Joonas Meura, Samuli Virtanen, Benjamin Tuovinen, Juho Kemppinen, Iyam Friday, Juho Lehtonen Terry Ablade, Rasmus Laaksonen

Vaihdossa: Joel Lehtonen, Miika Koivisto, Joonatan Tuovinen, Toni Kuusela, Eero Lehtinen

FC Jazzin kokoonpanosta olivat poissa Alfred Mapoka, Iivari Kulju, Aleksanteri Tomberg ja Tobias Laaksonen.

Kuva: Urheilusuomi.com