FC Jazz jätti Peimarin nollille

Keväinen sää siivitti FC Jazzin 2-0 voittoon vierailijasta Peimari Unitedista. Herralahden kentällä nähtiin tasainen peli, jossa FC Jazz kontrolloi palloa ja viimeisteli molemmilla jaksoilla kertaalleen. Ensimmä...

Keväinen sää siivitti FC Jazzin 2-0 voittoon vierailijasta Peimari Unitedista. Herralahden kentällä nähtiin tasainen peli, jossa FC Jazz kontrolloi palloa ja viimeisteli molemmilla jaksoilla kertaalleen. Ensimmäisen jakson 20 minuutilla Eero Lehtinen onnistui laukomaan pallon maaliin kulman jälkitilanteesta siirtäen kotijoukkueen johtoon. Kulmaa edelsi Aleksanteri Tombergin pitkä kuljetus omalta kenttäalueelta aina maalipaikkaan saakka.

Puoliajan jälkeen pelin tempo laski ja vierailija sai jakson alussa painetta kotijoukkueen päätyyn. Kesken Peimarin hyvän pyörityksen pelin 68 minuutilla FC Jazz lähti vauhdikkaaseen vastaiskuun, jonka päätteeksi Patrik Ahola vapautti Joel Lehtosen laidalta läpi. Lehtonen laukoi hyökkäyksen päätteeksi ottelun loppulukemat.

Kotijoukkueesta erottui edukseen keskikentän pohjalle nostettu Joonas Meura. Meura pelasi vahvasti ja hallitsi keskikentän keskustaa isännän otteella. Kaiken kaikkiaan kotijoukkueen esitys oli riittävä voittoon ja oman pään puolustaminen oli mallikasta edellisiin peleihin verrattuna.

Peimari on noussut askel askeleelta sarjatasoja ylöspäin samalla tavalla kuin FC Jazz eteni muutamia vuosia sitten. Vierasjoukkueen valmentaja on kertonut joukkueen pyrkivän pelaamaan agressiivista jalkapalloa. Tästä nähtiin merkkejä ottelun aikana ja varsinkin Portugalin kansalaisuuden omaava Leonido Soares juoksi laidalta alati karkuun FC Jazzin puolustukselta, tällä kertaa viimeinen silaus jäi kuitenkin porilaisten onneksi puuttumaan.

”Penkin puolelta” – Päävalmentaja Olli Orvasto
. Ihan mukava esitys meiltä. Varsinkin ensimmäinen jakso oli kohtuu tasapainoinen esitys. Toisella jaksolla pelin taso heikkeni molemmilta, mutta erittäin tärkeää oli palata voittojen tielle ja pitää oma maali puhtaana. Nyt on edessä kova treeniviikko ennen lyhyttä pääsiäislomaa. Ruoho alkaa vihertämään ja kauden päätavoite eli sarja lähestyy. Tänään otettiin taas pieni askel eteenpäin sen suhteen.

”Viheriön puolelta” – Joel Lehtonen
- Päivän ottelu oli meiltä ihan hyvä esitys. Ensimmäisellä jaksolla olimme pallollisena hyviä ja saimme tehtyä maalin. Toisella jaksolla molemmille joukkueille tuli paljon virheitä ja pallollinen pelaaminen kärsi siitä. Saimme tehtyä maalin hyvän vastahyökkäyksen päätteeksi ja onnistuin viimeistelyssä. Hienoa saada pelata koko peli ja kopissakin on mukava kauden avausta odottava fiilis päällä.

”90+”
Joel Lehtonen viimeisteli ensimmäisen maalinsa FC Jazzin edustusjoukkueessa kauniilla laukauksella nopean hyökkäyksen jälkeen.