EIF rankaisi erikoistilanteista

FC Jazz ei onnistunut avaamaan pistetiliään Tammisaaressa, vaan EIF rokotti kovalla tarkkuudella erikoistilanteista porilaiset nurin ja apeana kotimatkalle. Porilaisten sankari oli tälläkin kertaan Elias Ahde, joka maalasi...

Porilaisten sankari oli tälläkin kertaan Elias Ahde, joka maalasi vihreiden verkkoon kaksi maalia SP Mäkelän ja Valtteri Riihimäen läpisyöttöjen seurauksena. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä EIF takoi Rasmus Östlingin taakse kolme maalia, joista kaksi tuli kulmapotkuista ja yksi vapaapotkun jälkitilanteista.

FC Jazz tasoitti ottelun toisen jakson 62 minuutilla, sen jälkeen kun EIF oli siirtynyt muutama minuutti aikaisemmin johtoon. Tässä vaiheessa näytti vielä hyvältä, kun Ahde karkasi toistamiseen karkuun heti onnistumisensa jälkeen. Tällä kertaa kahdella tähdellä palkittu EIF maalivahti Tim Murray sai kuitenkin laukauksen torjuttua. Heti perään EIF kuitenkin siirty uudelleen johtoon. Ahteen toinen maali toi vielä kavennuksen ottelun 86 minuutilla, mutta tasoihin kiri ei enää riittänyt.

John Allen oli mietteliäs, sillä kahden pelin jälkeen omiin on mennyt viisi maalia, joista neljä on tehty erikoistilanteista ja päällä.

- Pelin lopputulos ei tänään kerro koko totuutta, sillä EIF maalivahti pelasi hyvän pelin. Olen tyytyväinen moniin asioihin pelissämme. Saimme aikaiseksi useita hyviä maalipaikkoja, joista Elias sitten tekikin kaksi maalia. SP yllätti melkein EIF maalivahdin puolesta kentästä ja Leroy pääsi puskemaan parista metristä, jonka maalivahti sai vaivoin torjuttua yli. Meillä on nyt pari asiaa laitettavana puolustuspelaamisessamme kuntoon juuri erikoistilannepelaamisen osalta ja tätä kautta uskon, että pääsemme kiinni pisteisiin tulevissa peleissä.

Ottelun maalit:
Sasa Jojovic 59’. 1-1 Elias Ahde 62’. 2-1 Zacharias Ekström 66’. 3-1 Keith Isaksson 77’. 3-2 Elias Ahde 86’