Berat Grabovci FC Jazzin hyökkäykseen

FC Jazz ja Berat Grabovci (27) ovat solmineen kautta 2015 koskevan sopimuksen Albanialaispelaaja Grabovci saapui Suomeen vuonna 2010. Tätä ennen pelaaja edusti Kosovon liigassa KF KEK-u:ta. Pelaajan juuret ovat Kosovosta. Grabovci on...

FC Jazz ja Berat Grabovci (27) ovat solmineen kautta 2015 koskevan sopimuksen

Albanialaispelaaja Grabovci saapui Suomeen vuonna 2010. Tätä ennen pelaaja edusti Kosovon liigassa KF KEK-u:ta. Pelaajan juuret ovat Kosovosta. Grabovci on kovasti töitä tekevä, hyökkäävä pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaa paikkaa hyökkäyslinjassa tai tarvittaessa keskikentällä. Vuonna 2014 Grabovci pelasi Ilveksessä ja on harjoitellut heidän mukanaan koko talven.

Grabovci on harjoitellut viime viikkoina FC Jazzin kanssa ja pelasi harjoitusottelussa ÅIFK:ta vastaan Porissa. ”Kymppipaikalla” pelannut Grabovci iski 55 minuutissa kaksi maalia ja syötti kaksi maalia sekä esiintyi muutenkin energisesti.

FC Jazz tavoitteli Grabovcia jo syksyllä 2014 riveihinsä Ilveksestä, mutta silloin siirtyminen Poriin ei ollut vielä mahdollista.

Päävalmentaja John Allen arvostaa Grabovcin monipuolisuutta.

- Berat on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä hyökkäyksessä keskikentällä monella pelipaikalla. Lisäksi Berat on vahva ja voimakas pelaajatyyppi. Hän on vaarallinen kuudentoista tuntumassa ja tuo tarvittavaa kokemusta joukkueeseemme.

Berat Grabovci on iloinen sopimuksesta FC Jazzin kanssa.

- Olen todella iloinen sopimuksesta FC Jazzin kanssa. Minut on otettu hienosti joukkueessa vastaan kaikkien toimesta. Pidän valmentajasta, harjoitukset ovat erittäin kovia. Pidän tästä kovasti.

- Joukkue on hyvä ja tiedän, että se menestyy tänä vuonna. Odotan kovasti tulevaa kautta ja porilaista yleisöä, päättää päättäväinen Grabovci.