Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella. Sen sijaan Viron nuorten maajoukkuepelaaja Jarmo Aavisten kanssa ei sovittu jatkosta. Arttu Aromaa on...

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella. Sen sijaan Viron nuorten maajoukkuepelaaja Jarmo Aavisten kanssa ei sovittu jatkosta.

Arttu Aromaa on 22-vuotias puolustava pelaaja, joka on pelannut tällä kaudella SJK:n akatemia joukkueessa. Aromaa vieraili SJK yhteistyökuvion kautta jo viime kaudella Porissa, joten FC Jazz saa tutun pelaajan ryhmäänsä loppukaudeksi.

Päävalmentaja Olli Orvasto kertoo Aromaan tulevan paikkaamaan Ilvekseen palannutta Martti Haukiojaa.
- Puolustuslinjamme on toiminut viime peleissä hyvin, mutta puolustuksen miehistö on ollut melko kapea. Nyt kun Ilves kutsui Haukiojan takaisin Tampereelle oli tärkeää saada Arttu mukaan. Pelikieltoihin ja loukkaantumisiin on kuitenkin varauduttava syksyä silmällä pitäen.

Aromaan toivotaan tuovan joukkueen viimeaikaisiin hyviin esityksiin entisestään lisäpotkua,  
- Arttu tuo loistavan lisän meidän puolustukseemme. Odotukset isosta Veikkausliigaorganisaatiosta tulevalle pelaajalle on luonnollisesti kovat, päättää Orvasto.

Arttu Aromaa on FC Jazzin mukana tulevan lauantain kotiottelussa, kun FC Jazz kohtaa myöskin kolmen ottelun voittoputkessa etenevän TPV:n Porin Stadionilla.