2430 ja vähän ylikin

FC Jazz on solminut sopimuksen kauden 2015 joukkueen teräsmiehen kanssa, kun Ville-Valtteri Starck allekirjoitti tulevaa kautta koskevan sopimuksen. Starck oli FC Lahden testissä alkuvuonna kärkkymässä...

FC Jazz on solminut sopimuksen kauden 2015 joukkueen teräsmiehen kanssa, kun Ville-Valtteri Starck allekirjoitti tulevaa kautta koskevan sopimuksen. Starck oli FC Lahden testissä alkuvuonna kärkkymässä Veikkausliigadiiliä ja palasi sovitusti nyt Poriin, kun FC Lahti ei sopimusta tarjonnut.

Ville palaa tyytyväisenä Poriin,
- Halusin käydä FC Lahden testissä ja yrittää sopimusta Veikkausliigaan. Pori on kuitenkin tässä kohtaa paras vaihtoehto urani kehittymiselle, sillä täällä on hyvä ympäristö, tuttu valmentaja ja hyvähenkinen joukkue. Kasvetaan täällä Porissa nyt ainakin tämä vuosi ja katsellaan sitten taas uudelleen mahdollisuutta päästä pelaamaan Veikkausliigaa.

Starckin sopimuksen myötä porilaisten puolustuslinja alkaa olemaan kunnossa,
- Ville oli viimekaudella pelaaja, joka pelasi täydet 2430 minuuttia ja vähän yli eli oli kaikissa peleissä kokoonpanossa. Puolustuslinjassamme ei ole poistuneita pelaajia ja siihen on tulossa vielä yksi nimi lisää, joten uskon että tulevana kautena pystymme puolustamaan paremmin, kuin viime vuonna kun kaikki tuntevat toisensa, toteaa tyytyväinen John Allen.

Porilaisten kausi jatkuu seuraavaksi tulevana lauantaina kun piirin valiosarjan ottelussa vastaan asettuu Musan Salama. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.